Személyes tanácsadás, a Personnel egyéni, személyre szabott konzultációja

szemelyes tanacsadasA Karrier Tanácsadás szolgáltatásunk során lehetőség nyílik a munkavállaló önéletrajzának elemzése mellett a személyes kompetenciák - erősségek és hiányosságok feltárására is. Ehhez pszichológiai teszteket is alkalmazunk, melynek eredményét kiértékeljük és a munkavállalóval együtt értelmezzük. Egyénre szabottan lehetséges és javasolt továbblépési lehetőségeket vázolunk fel a karriert illetően. Természetesen saját pozícióink közül is keressük a lehetőséget és amennyiben a munkavállaló számára megfelelő állást tudunk kínálni, biztosítjuk számára a lehetőséget a továbblépésre. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a pályázóknak munkatapasztalattól és életkortól függetlenül szükségük van visszajelzésre. Fontos, hogy megerősítést kapjanak erősségeik tekintetében, és legalább annyira lényeges, hogy visszajelzéshez jussanak a fejlesztendő területeket illetően.


Karrier Tanácsadás

Eddigi gyakorlatunk szerint többnyire azok számára biztosítottunk lehetőséget személyes interjúra, bemutatkozásra, akiket egy konkrét pozícióhoz kapcsolódóan hívtunk be meghallgatásra. Karrier Tanácsadás szolgáltatásunk által konkrét pozíció nélkül is lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra, amely messze túlmutat egy állásinterjú keretein.

A Karrier Tanácsadás szolgáltatásunk során lehetőség nyílik a munkavállaló önéletrajzának elemzése mellett a személyes kompetenciák - erősségek és hiányosságok feltárására is. Ehhez pszichológiai teszteket is alkalmazunk, melynek eredményét kiértékeljük és a munkavállalóval együtt értelmezzük. Egyénre szabottan lehetséges és javasolt továbblépési lehetőségeket vázolunk fel a karriert illetően. Természetesen saját pozícióink közül is keressük a lehetőséget és amennyiben a munkavállaló számára megfelelő állást tudunk kínálni, biztosítjuk számára a lehetőséget a továbblépésre.

A Karrier Tanácsadás szolgáltatás sikerességének kulcsa a munkavállaló és a tanácsadó kollega közös, kétoldalú munkája és az együttműködés.

Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a pályázóknak munkatapasztalattól és életkortól függetlenül szükségük van visszajelzésre. Fontos, hogy megerősítést kapjanak erősségeik tekintetében, és legalább annyira lényeges, hogy visszajelzéshez jussanak a fejlesztendő területeket illetően. Ezt szolgálja Karrier Tanácsadás tevékenységünk, melyet személyre szabott tanácsadással egészítünk ki. Szolgáltatásunkkal folyamatosan állunk a munkavállalók rendelkezésére.

Célunk, hogy a hozzánk forduló munkavállalók magabiztos és képességeikkel tisztában lévő pályázóként megtalálják a helyüket a megváltozott és egyre nehezebb piaci körülmények között is.

A személyes tanácsadás részvételi díja 19.000 Ft / 2 alkalom.