Munkaerő kölcsönzés

Időszakos kölcsönzés

kolcsonzesA munkaerő kölcsönzés alternatív alkalmazási forma, amely ma már elterjedt és elfogadott mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók körében.

Az időszakos kölcsönzés mindig határozott időre, rövid távra szól, a foglalkoztatás teljes vagy részmunkaidőben történik. Jellemzően általában az irodai adminisztrációhoz kapcsolódó munkakörökre alkalmazzuk. A nyári és a téli szabadságolási időszakokban, betegszabadságok idején a legtöbb az időszakos kölcsönzési lehetőség, de év közben folyamatosan érdemes figyelni az álláshirdetéseinket, mert felhalmozódott többletmunkák esetén az év folyamán bármikor előfordulhat.

Az időszakos, rövid távú kölcsönzés révén tapasztalatokat szerezhet olyan területeken, ahová egyébként el sem jutott volna - és mindezt hosszú távú elígérkezés nélkül teheti meg!

A rövid távú kölcsönzés segít megoldania gondjait, kifizetni számláit! Az időszakos kölcsönzés által lehetővé válik, hogy akkor és annyit dolgozzon, amikor és amennyit akar (pl. csak iskola-időben, csak nyári szünidőben, stb.)!

Kinek ajánljuk az időszakos munkaerő kölcsönzésben történő foglalkoztatást?

  • aki még tanul, és a szünetben időszakos munkát szeretne, cél a munkatapasztalat-szerzés
  • akinek pályakezdőként még nincs tapasztalata, vagy nincs határozott elképzelése a karrierjét illetően
  • ha szakmai életrajza fellendítését igényli, a rövid távú munkatárs kölcsönzés ideális megoldás a képességek felszínre hozatalára és tapasztalatok szerzésére
  • aki éppen állást keres, még nem találta meg a keresett munkakört és addig is nyitott arra, hogy megismerjen egy új céget és keresetre tegyen szert

Egyre több pozitív visszajelzést kapunk azoktól a jelöltektől is, akik kezdetben vonakodtak a munkaerő kölcsönzésben történő foglalkoztatástól. Ne féljünk tőle, éljünk a lehetőséggel!

Jelentkezhet, regisztrálhat adatbankunkba a meghirdetett munkakörökre és munkakör megjelölése nélkül is, hogy folyamatosan értesüljön a meghirdetett álláslehetőségeinkről!

Szolgáltatás megrendelése: szolgaltatas@personnel.hu