Munkaerő közvetítés

kozvetites

Ha Megbízónk a csapatát bővíteni szeretné, mert átszervezés vagy egyéb okok miatt szüksége van egy új munkatársra, akkor a Megbízónk által megadott szempontok alapján az adatbankunkból gyorsan megtaláljuk a feladatra leginkább alkalmas jelölteket. Egy velük folytatott személyes beszélgetést követően továbbítjuk önéletrajzaikat Megbízónknak, aki a bemutatást követően választja ki a számára legmegfelelőbb munkatársat. Az adott pozícióra vonatkozó hirdetés elhelyezésére sor kerülhet honlapunkon, egyéb portálokon és az írott sajtóban egyaránt, így a hirdetésre, kiválasztásra nem kell Megbízónknak külön időt és pénzt fordítania.


A keresés-kiválasztás folyamata

A minőségi szolgáltatást tartjuk a legfontosabbnak - célunk, hogy a megfelelő jelölt a megfelelő pozícióba kerüljön. Munkánk során a Megbízó és a Munkavállaló érdekeit egyaránt képviseljük.
Cégünk, a P&P Personnel Leasing Kft 1994. óta működik a piacon, és Munkatárs kölcsönzés és Munkaerő közvetítés szolgáltatást nyújtunk Megbízóink részére.
Munkatárs közvetítés esetén a keresés-kiválasztás folyamat lezárásával a kiválasztásra került jelölt közvetlenül a Megbízó állományába kerül.
Munkatárs közvetítés szolgáltatásunk keretében beosztott munkatársak, szakemberek, valamint csoportvezetők kiválasztását végezzük. Saját adatbázisból, hirdetések megjelentetésével, valamint külső adatbázisokból dolgozunk. Szolgáltatásunk sikerdíj alapú - a Megbízó fizetési kötelezettsége az általa kiválasztott munkavállaló(k) munkába lépésekor merül fel. Munkatárs közvetítés szolgáltatásunk magában foglalja a garanciát is a kiválasztott jelöltet illetően.

Szolgáltatás megrendelése: szolgaltatas@personnel.hu