Megváltozott Munkaképességűek közvetítése

Cégünk folyamatosan adatbázist épít a megváltozott munkaképességű munkavállalók összegyűjtésére, melyet az Önök figyelmébe is ajánlunk. A piaci igények kiszolgálására elindítottuk legújabb szolgáltatásunkat, a megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítését.

A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának kérdése 2010-ben minden 25 főnél nagyobb létszámú vállalat számára előtérbe került. Ugyanis megváltozott a Rehabilitációs járulék mértéke – az eddigi 177.600 Ft helyett 2010. január 1-től személyenként 964.500 Ft adót kell megfizetni a vállalkozásoknak, amely ebben az igen nehéz gazdasági helyzetben nagy teher. A járulék mértéke 5 % és a 20 főnél több alkalmazottat foglalkoztató cégekre vonatkozik. Ha pl. egy vállalkozás 60 alkalmazottat foglalkoztat, Rehabilitációs hozzájárulást 3 fő után kell megfizetnie, ami évente összesen 2.893.500 Ft.

A Rehabilitációs hozzájárulás kiváltására lehetőség van, amennyiben az adott vállalat megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztat az állományi létszám 5%-ának megfelelő mértékben. Ha úgy gondolja, hogy a Rehabilitációs hozzájárulás megfizetése helyett Ön is inkább megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztatna, várjuk megkeresését!


Szolgáltatás megrendelése: szolgaltatas@personnel.hu