Munkaerő előszűrés

Jelöltek önéletrajzának előszűrése

Új szolgáltatásainkkal segítséget kívánunk nyújtani az idő- és költséghatékony, eredményes munkavégzéshez. A keresés kiválasztás folyamat igen időigényes és teljes embert kíván. Azt tapasztaljuk, hogy a Megbízók számára sokszor igen nehéz az önéletrajzok tengerében eligazodni, valamint a szükséges idő és energia ráfordítást csak meglévő feladataikon felül tudják megtenni, ezért a keresés indításakor megszabott határidők betartása is sok esetben kitolódik, miközben az adott pozíció betöltetlen.

A hatékony és gördülékeny üzletmenethez cégünk oly módon is hozzá tud járulni, hogy lehetőséget kínálunk a meghirdetett pozíciót megpályázó jelöltek önéletrajzainak előszűrésére. A Megbízóval való előzetes egyeztetést követően kiszűrjük azokat a jelölteket, akik az önéletrajzuk alapján megfelelnek az elvárásoknak és alkalmasak lehetnek az adott pozíció betöltésére. Ezt követően tovább pontosítva az önéletrajzok megfelelőségét - igény esetén - telefonos előszűrést is végzünk.

A jelöltek önéletrajzának előszűrése szolgáltatásunk keretében az alábbiakat vállaljuk:

  • Segítséget nyújtunk a pozíció kialakításában / véglegesítésében
  • Megszerkesztjük az álláshirdetést
  • A pozíciót saját honlapunkon és egyéb internetes felületeken megjelentetjük
  • A hirdetésre beérkezett pályázatokat a megadott szempontok szerint előszűrjük
  • Igény esetén telefonos előszűrést végzünk
  • Az önéletrajzokat a hirdetés megjelentetésétől számított 2 héten belül továbbítjuk a Megbízó felé
  • Folyamatos kapcsolatot tartunk a Megbízó képviselőjével
  • Visszajelzést küldünk minden pályázó számára

Az alapdíjon felül fizetendő külön díjazás ellenében a Megbízónak lehetősége van:

Konzultációt kérni, mely során személyesen keressük fel Megbízónkat annak érdekében, hogy teljesebb képet kapjunk a vállalati környezetről és kultúráról, a munkakör részleteiről és ez által hatékonyabbá tegyük a hirdetések eredményességét. Amennyiben a Megbízónknál már felmerült az igény az új munkaerő foglalkoztatására, de még nem áll rendelkezésre az új munkakör összetétele, a vállalati struktúrában betöltött szerepe, sokéves tapasztalatunkkal igyekszünk segítséget nyújtani mindezekben. Partnerünkkel együttgondolkodva, közösen alakítjuk ki a keresett pozíció paramétereit és határozzuk meg a keresés szempontjait.

Amennyiben a keresés-kiválasztás teljes folyamatának lebonyolítását kéri, erről részletesen a Szolgáltatások munkaadóknak menüpont alatt tájékozódhat.

Szolgáltatás megrendelése: szolgaltatas@personnel.hu