Álláshirdetés elhelyezése

allashirdetesek elhelyezeseÚj szolgáltatásainkkal segítséget kívánunk nyújtani az idő- és költséghatékony, eredményes munkavégzéshez. Honlapunkon és az általunk használt internetes felületeken álláshirdetési szolgáltatást kínálunk olyan cégek számára, akik úgy gondolják, nem elegendő ha csak a saját honlapjukon hirdetik meg az általuk keresett pozíciókat és magát a keresés kiválasztást önállóan végzik - ezzel idő- és költséghatékonyan megkönnyítve keresésük folyamatát.

A pozíciók megjelentetésére a saját honlapunk álláshirdetések elhelyezésére használt felületét kínáljuk, valamint azokat az egyéb internetes fórumokat, ahol állásajánlatainkat megjelentetjük. Valamint igény szerint szakértelmünk és kapcsolatrendszerünk által tanácsadási szolgáltatást kívánunk nyújtani a keresett pozíciók, ill. munkakörök kialakításában is.

Ha hirdetést szeretne elhelyezni honlapunkon és az általunk használt internetes felületeken anélkül, hogy erre külön időt és energiát kellene fordítania, kérjük, keressen fel bennünket.

Hirdetés szolgáltatásunkkal az alábbiakat biztosítjuk Megbízóink számára:

  • A hirdetés megszerkesztése a Megbízó igénye szerint 
  • A hirdetés megjelenítése saját honlapunkon és egyéb internetes felületeken 
  • A hirdetésre jelentkezők önéletrajzainak kívánt gyakorisággal való átküldését a Megbízó e-mail címére 
  • A hirdetéssel kapcsolatos statisztikai adatok rendelkezésre bocsátását

Az álláshirdetés megjelenítésének időtartama 3 hét.

Szolgáltatás megrendelése: szolgaltatas@personnel.hu