Történet

A Personnel Leasing Kft. története

1994-ben alakult a Personnel Leasing Kft., amely a hazai piacon az elsők között jelent meg a munkaerő kölcsönzés területén. A Minisztérium meghívására - a piacon akkor már működő néhány nemzetközi tulajdonban lévő versenytárssal együtt - részt vettünk a magyarországi munkaerő kölcsönzésre vonatkozó törvény megalkotásában, melyhez a szakmai javaslatainkat összesítettük és fogalmaztuk meg.

Ügyfeleink az első években főként nemzetközi, multinacionális vállalatok voltak, akik számára az alternatív foglalkoztatási forma, a munkaerő kölcsönzés már ismert és külföldön bevált gyakorlat volt. Az elmúlt néhány évben örömmel tapasztaltuk, hogy magyar tulajdonú és kisebb cégek is igénybe veszik munkatárs kölcsönzés szolgáltatásunkat.

Az üzleti partnereink a felmerülő igényeik függvényében visszatérő vagy akár állandó partnerekké váltak. Sok Megbízónkkal évek óta, vagy akár már 10 éve is folyamatos az együttműködésünk.

A Personnel Leasing Kft. jelenleg egy irodával rendelkezik, szolgáltatásunkat Budapesten és Pest megyében nyújtjuk Megbízóink részére. A minőségi szolgáltatás elkötelezettjei vagyunk, melyet minden kollégánk képvisel napi munkája során. Célunk, hogy a munkaerő kölcsönzés és közvetítés területén igazi értéket és magas minőséget képviselő szolgáltatást nyújtsunk mind a munkavállalók, mind pedig a Megbízók részére a beosztotti és a csoportvezetői pozíciókat illetően. Hozzásegítjük az embereket ahhoz, hogy megtalálják a számukra megfelelő álláslehetőséget, a Megbízókat pedig ahhoz, hogy megtalálják az ideális munkavállalókat a keresett munkakörökre.

Az elmúlt néhány évben újabb szolgáltatásokat alakítottunk ki, hogy még rugalmasabban tudjuk kiszolgálni a piaci szereplőket. Ezek a szolgáltatások leggyakrabban a Megrendelőink igényein alapulnak, igyekszünk megelőzni a trendeket, felismerve a HR piac változásait, reagálva az újabb kihívásokra.

Olyan cég vagyunk, ahová mindenki bizalommal fordulhat.